• Op zaterdag 26 september jl. organiseerde Stichting Grand Ballon voor de 4e keer het wielerevenement ‘Limburgs Mooiste ‘ editie Noord. Toertochten voor wielrenners of mountainbikers met als start- en finishlocatie de Kasteeltuinen van Arcen. Deelnemers komen uit het gehele land, maar ook uit Arcen, en dit jaar stonden ca. 2.500 sportievelingen aan de start.

    Vanaf de 1e editie in 2016 is DEV-Arcen betrokken bij dit evenement. We beheren de fietsenstalling en garderobe. Dit jaar zijn er enkele extra taken bij gekomen i.v.m. de coronamaatregelen.

    Van s’morgens vroeg tot aan het begin van de avond zijn, in verschillende tijdsblokken, onze vrijwilligers aanwezig om te zorgen dat de fietsen van de deelnemers veilig in de stalling staan als zij deze even willen parkeren. De organisatie zorgt, naast een hapje en een drankje, ervoor dat hun vrijwilligers herkenbaar zijn aan een crewshirt.

    Mocht je na het lezen van dit bericht en bekijken van de foto’s interesse hebben om ook enkele uren vrije tijd te besteden aan dit evenement meldt je dan even bij het secretariaat van DEV via secretariaat@dev-arcen.nl.

    Dank voor je aandacht.

    Bèr Geurts – John Schinck