• Dinsdag jongstleden bereikte ons het droevige bericht dat Wim, beter bekend als Willy, Brands is overleden.

  Willy was sinds 1 maart 1946 lid van onze vereniging. In het begin als actief voetballer. Willy speelde bij de senioren en later bij de Veteranen. Zo maakte hij deel uit van het succesvolle 1e elftal dat in de 50’er jaren in de 2e klasse speelde. 

  In 1976 was Willy als lid van de bouwcommissie betrokken bij de nieuwbouw van de kleedlokalen bij het nieuwe huidige hoofdveld. Nadien vele jaren verantwoordelijk voor de kwaliteit van de speelvelden als terreinknecht.

  In 1983 is hij onderscheiden als Lid van Verdienste, in 1995 gehuldigd door de KNVB met de zilveren KNVB-speld en in 1996 benoemd tot erelid van onze vereniging.

  Willy was trouw fan van het eerste elftal waarin beiden zonen actief waren en hij had zijn vaste plek langs het veld. Op moment dat DEV tijdens het spel onder druk kwam riep hij ‘noar veure’ waarmee hij aangaf schiet die bal naar voren.

  Wij wensen zijn vrouw Mia, zijn kinderen Joop en Geert en hun partners Toos en Jacqueline en natuurlijk de kleinkinderen Marloes en Vincent, Sjoerd en Maartje, Lynn en Jorn veel sterkte toe in deze dagen.

  Bestuur DEV-Arcen